Uitje Dordrecht is een onderdeel van Erica Events

Sociaal ondernemen
Erica Events wordt gerund door vrouwen met een vaak onzichtbare beperking. Door het bundelen van krachten, netwerken en kennis kunnen zij evenementen organiseren die uiteenlopend van aard zijn.

Erica Events is een Dordtse onderneming, gespecialiseerd in de organisatie van evenementen in Dordrecht. Ook zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor speciale doelgroepen: Special Need Events. Wij werken samen met personen, bedrijven, organisaties en locaties die grote betrokkenheid met Dordrecht hebben.
Er zijn tal van mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken. De sky is the limit. Bij Erica Events is bijna alles mogelijk. Wij regelen het voor u!

Evenementen
Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Klein of groot, formeel of zakelijk.
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld op het gebied van overnachtingen, eten & drinken, vervoer, muziek of entertainment. Bel of mail ons en vertel ons over uw ideaal event, teamuitje of bijeenkomst. We gaan heel graag aan de slag voor u om er een onvergetelijk event van te maken.

Wat kunnen wij voor u regelen?
– maatwerk events
– publieke events
– privé events
– special need events
– zakelijke events

Adviseren
Internet lijkt onuitputtelijk, maar kent uw persoonlijke wensen niet.
Wij beschikken over een enorm groot netwerk waar u van kunt profiteren. Wij adviseren u en maken graag een evenement op maat.
U vertelt ons uw wensen en wij denken graag met u mee.

Special Need Events
Erica Events organiseert ook evenementen/uitjes in Dordrecht voor mensen met beperkingen.
Voor deze doelgroep zijn vaak dingen nodig, die wij kunnen regelen.

Boekt u bij onze een creatief uitje, dan wordt dit uitgevoerd door Stichting Studio Blijmakers

In iedereen schuilt een kunstenaar! Dat is het motto van Stichting Studio Blijmakers. Een creatief centrum in Dordrecht, waar creatieve workshops, -trainingen, -coaching en creatieve therapie gegeven worden.

De creatieve workshops worden gegeven door mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) of mensen met een vaak niet zichtbare beperking en/of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.