KunstZinnige Workshops € 22,50

KunstZinnige Workshops

Een KunstZinnige Workshop is meer dan alleen creatief bezig zijn. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Creativiteit verbindt en leidt vaak tot mooie gesprekken. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Een KunstZinnige Workshop is heel geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een jubileum, een afscheid of een teamuitje.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zit er niets voor je bij of heb jezelf een idee? Neem dan contact op!

Voor workshops tot zes personen is de locatie in het centrum zeer geschikt. Natuurlijk kan het ook op een door u gekozen locatie. Wilt u een workshop voor zes tot tien personen, dan dient u zelf een locatie te regelen. Het maximum aantal deelnemers voor een workshop is 10 personen. Bijkomende reiskosten voor workshops buiten Dordrecht zijn € 0,19 per kilometer

Workshop: Wensen- of herinneringscollage

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenparty, een afscheid of een jubileum. Met elkaar maak je een collage waarin je alles wat je het ‘feestbeest’ aan goeds toewenst voor de toekomst, verwerkt.

Bij een herinnerinscollage neem je de gezamenlijke herinneringen als uitgangspunt.

In de collage kun je van alles verwerken, bijvoorbeeld foto’s, kleine voorwerpen stukjes stof. Maar ook kenmerkende uitspraken of stopwoorden. Hierdoor ontstaat een uniek schilderij.

Workshop: Wensen- of herinneringsdoos

Het uitgangspunt is hetzelfde als bij een collage. Een doos biedt de mogelijkheid om ook per persoon nog een (klein) cadeautje of een persoonlijk wens toe te voegen.

Workshop: Gezamenlijk schilderij

Samen maak je één groot schilderij of meerdere kleine schilderijtjes. Thema en werkwijze worden in overleg bepaald.

Workshop: Doorgeefschilderij

Iedereen schildert mee aan alle stukken maar alle deelnemers nemen uiteindelijk hun eigen schilderij mee naar huis. Deze workshop is vooral geschikt voor teambuilding of een familiedag.  

Prijs:  

€ 22,50 p.p.

Groepsgrootte:

vanaf 5 personen

Duur:

2 uur

Locatie:

In het centrum van Dordrecht  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht